top of page

Küldetésünk

Célunk, hogy segítsünk Önnek a rendezvényét különleges ötletekkel, kiegészítő elemekkel és apró meglepetésekkel még színvonalasabbá, stílusosabbá tenni, s mindezt kombináljuk egyedi arculatú megjelenéssel, különleges ételekkel, italokkal, színekkel, és egyéb hangulatos dekorációs elemekkel.
image_6487327.JPG

Cégünk a Hollogasztro Kft. a különleges és hagyományos rendezvények gasztronómiai lebonyolítására szakosodott rendezvényszervező társaság, amely előkelő helyet foglal el az igényes vendéglátás régiós palettáján. Teljes körű szolgáltatásunk –amelynek alap pillére a vendéglátás- minden esetben a legjobb ár-értékű egyedi megoldást biztosítja Önnek, és vendégei számára. Fő tevékenységi körünk mellett érdekeltek vagyunk a szállodaiparban, valamint különböző jellegű büfék üzemeltetésében és otthonosan mozgunk a fesztivál vendéglátás területén is.

Az utóbbi évek eredményei alapján regisztrálható, hogy a legnagyobb fejlődést, a speciális kreativitást és improvizációt igénylő kitelepüléses vendéglátásban (Catering) értük el. Parti Szerviz szolgálatunk folyamatosan gyűjti ebben a szegmensben a tapasztalatokat, hiszen minden külső helyszín más és más feladatot kíván, hiszen az egyszerű irodai vendéglátástól kezdve az erdő közepén megrendezett exkluzív sátras partin –ahol előtérbe kerül a látvány gasztronómia- a legigényesebb kihívásoknak is meg kell felelnünk vendégeinknek. A klasszikus éttermi és kitelepüléses vendéglátáson kívül vállalkozunk természetesen bálok, díszétkezések, borestek, állófogadások, sörfesztiválok, kerti bográcsos- vagy grill partik, ballagási ebédek, osztálytalálkozók, családi alkalmak, szendvics partik, gyermek zsúrok, koktél partik, sajtótájékoztatók vendéglátásának komplett lebonyolítására.

Az elkövetkező években is arra törekszünk, hogy a piaci helyzetünkhez alkalmazkodva szisztematikus ütemben a szolgáltatásainkat bővítsük, és ezáltal tovább erősítsük a pozíciónkat ebben a szektorban, és még stabilabbá tegyük cégünk működését és jövőjét.

Cégünk, a kiválóan képzett, rutinos szakemberei révén minden szituációban azon munkálkodnak, hogy kielégítse megrendelőink egyszerűbb és speciális igényeit. Forduljanak ezért bizalommal hozzánk, mert mi ránk mindig számíthat.

bottom of page