
HolloGasztro
Catering
Báli menük

1. Menü
-Füstös ízű parasztsonka-carpaccio sárgadinnyegyöngyökkel
-Kapros túróval töltött csirkemell rántva, tejszínes parajos metélttel
-Gesztenyés palacsinta, csokoládészósszal
2. Menü
-Konyakos kacsamáj-terrin majonézes narancssalátával
-Sörben sült bőrös malackaraj sült almával, párolt káposztával és
hagymás törtburgonyával
-Szilvás gombóc fahéjas vaníliaszósszal
3. Menü
–Bakonyi göngyölt csülök, tormával és póréhagymás burgonyasalátával
-Bazsalikomos pulykamell-steak erdei gombamártással, feketeszederrel almás burgonyakrokettal
-Tiramisu kehely
4. Menü
–Lazac rózsák citromos tonhal saláta ágyon, kaviáros kanapéval
-Fonott szűzpecsenye falusi szárnyasmáj raguval, vegyes körettel
-Fahéjas almával göngyölt palacsinta karamellszósszal
5. Menü
-Mozzarellával, sonkával és paradicsommal töltött csirkecomb
zöld fűszerekkel pörgetett fokhagymás spagettivel
-Fahéjas borbundában sült almakarikák erdei gyümölcsmártással
6. Menü
-Rozmaringos vaddisznópástétom zelleres burgonyasalátával és csipkeízzel
-Kecskeméti barackos jércemellszeletek párolt szilvával és burgonyapürével
-Chéf álom torta
7. Menü
-Brokkolivelővel töltött pulykamellrolád pirított magokkal hintve,
ananászos jércesaláta-koktéllal
-Pirított szűzérmék vargányagombával illatosított Oportó-mártással
vajban párolt zöldkörettel és mazsolás rizzsel
-Gyümölcsös túrótorta
8. Menü
-Konyakos kacsamájpürével töltött parajos pulykamelltekercs
majonézes zöldséges rizssalátával
-Ratatouille-val (francia lecsó) tálalt sertésbordák roston burgonya-lasagnával
-Somlói galuska tejszínhabbal
9. Menü
–„Karaván” sajtsaláta almával és kukoricával keverve, olívás kéksajtmártással
-Rácsosra sült pácolt kacsamell rózsaborsmártással, borban gőzölt körtével és
hagymás törtburgonyával
-Vargabéles vaníliás gyümölcsökkel