Báli menük

1. Menü

-Füstös ízű parasztsonka-carpaccio sárgadinnyegyöngyökkel

-Kapros túróval töltött csirkemell rántva, tejszínes parajos metélttel

-Gesztenyés palacsinta, csokoládészósszal

2. Menü

-Konyakos kacsamáj-terrin majonézes narancssalátával

-Sörben sült bőrös malackaraj sült almával, párolt káposztával és

hagymás törtburgonyával

-Szilvás gombóc fahéjas vaníliaszósszal

3. Menü

–Bakonyi göngyölt csülök, tormával és póréhagymás burgonyasalátával

-Bazsalikomos pulykamell-steak erdei gombamártással, feketeszederrel almás burgonyakrokettal 

-Tiramisu kehely

4. Menü

–Lazac rózsák citromos tonhal saláta ágyon, kaviáros kanapéval

-Fonott szűzpecsenye falusi szárnyasmáj raguval, vegyes körettel

-Fahéjas almával göngyölt palacsinta karamellszósszal

5. Menü

-Mozzarellával, sonkával és paradicsommal töltött csirkecomb

zöld fűszerekkel pörgetett fokhagymás spagettivel

-Fahéjas borbundában sült almakarikák erdei gyümölcsmártással

6. Menü

-Rozmaringos vaddisznópástétom zelleres burgonyasalátával és csipkeízzel

-Kecskeméti barackos jércemellszeletek párolt szilvával és burgonyapürével

-Chéf álom torta

7. Menü

-Brokkolivelővel töltött pulykamellrolád pirított magokkal hintve, 

ananászos jércesaláta-koktéllal

-Pirított szűzérmék vargányagombával illatosított Oportó-mártással

vajban párolt zöldkörettel és mazsolás rizzsel

-Gyümölcsös túrótorta

8. Menü

-Konyakos kacsamájpürével töltött parajos pulykamelltekercs

majonézes zöldséges rizssalátával

-Ratatouille-val (francia lecsó) tálalt sertésbordák roston burgonya-lasagnával

-Somlói galuska tejszínhabbal

9. Menü

–„Karaván” sajtsaláta almával és kukoricával keverve, olívás kéksajtmártással

-Rácsosra sült pácolt kacsamell rózsaborsmártással, borban gőzölt körtével és

hagymás törtburgonyával

-Vargabéles vaníliás gyümölcsökkel

© 2020 by Hollogasztro Kft.  6000 Kecskemét-Katonatelep, Úrrét 80. - hollogasztro.hu