Állófogadások
A menü
Választható meleg ételek chafing-ben:
-Töltött palacsinta Jóasszony módon (tejszínes, sonkás, gombás, gyöngyhagymás ragu)
-Pulykamell-medallion mézes-mustáros szószban, petrezselymes spagettivel
-Temesvári csirkemell-ragu (tejszínes, kapros, gombás, zöldbabos ragu) párolt rizzsel
-Filézett csirkecomb bakonyi gombamártással és vajas galuskával
-Budapest sertéstokány (kacsamáj, gomba, zöldborsó, lecsó) petrezselymes burgonyával
-Hortobágyi húsos palacsinta, paprikás mártással, tejfölösen
-Bajor sörben sült csülök, hordós káposztaágyon, cikkburgonyával
-Vörösboros marhapörkölt falusi tarhonyával és kovászos uborkával
-Tordai mini töltött káposzta, sült debreceni kolbászkával és tejföllel
-Sóletbab füstölt csülökhússal és főtt tojással
-Fokhagymás rablóhúsok nyárson sütve, hagymás törtburgonyával
-Tengeri halfilé sörtésztában sütve, sült burgonyával és tartármártással
-Cukkinis-sajtos lasagne parmezánfedővel (vegetáriánus)
-Mediterrán zöldségkarnevál fokhagymás tejszínes spagettivel (vegetáriánus)
Hideg ételek:
-Szezámmaggal sült csirkecomb
-Pulykamell Kék Szalag módon
-Hagymás pulykamáj
-Mexikói chilis csirke szárnyak ropogósra sütve
-Csabai kolbászos karaj
-Fűszeres fasírtgolyók
-Tatárhús piaci primőrökkel
-Főtt füstölt sertéscsülök, csemege tormával
-Rántott kelvirág
-Magyaros sajt-ízelítő
Kevert saláták:
-Franciasaláta
-Majonézes hagymás burgonyasaláta
-Milánói spagetti-saláta reszelt sajttal
-Joghurtos kerti vitaminsaláta kaporral ízesítve
-Majonézes kukoricasaláta
Desszertek, gyümölcsök:
-Édes aprósütemények 5 ízben
-Alföldi túrós derelye kajszilekvárral
-Házi leveles rétes 3 ízben
-Trópusi fahéjas gyümölcsrizs
-Szilvás gombóc
-Gesztenyepüré tejszínhabbal
-Idény gyümölcstál
ÁRA: 3.000.- Ft/fő
B menü
Választható meleg ételek chafing-ben:
-Pulykamell-érmék Hawai módon, vajas burgonyapürével
-Baconba göngyölt csirkemell-filé Mascarpone-sajtmártással és parajos pennével
-Fokhagymás kacsacomb grillhagymákkal és steakburgonyával
-Kentucky ropogós csirkemellfilé, Ranch mártogatóssal, Country burgonyával
-Borjúpaprikás juhtúrós kapros sztrapacskával
-Brassói aprópecsenye hasábburgonyával
-Görög fűszerezésű Gyros-tál, hasábburgonyával, tzatzikivel
-Magyaros szűzérmék lecsós korongburgonyával
-Bakonyi harcsapaprikás túrós csuszával
-Eszterházy vadas marhasült, szalvétagombóccal
-Borókás vadragu erdei gombákkal, szederrel és burgonyakrokettel
-Mandulás brokkoli csőben sütve (vegetáriánus)
-Francia lecsó (vegetáriánus)
Hideg ételek:
-Gödöllői töltött csirkecomb
-Akácmézben érlelt gesztenyés pulykamell
-Aszalt gyümölcsökkel töltött csirkemell párizsiasan
-Hideg kacsamáj saját zsírjával és kerti zöldekkel
-Füstölt lazac kaviáros tojással és citrommal
-Mozzarella sajtgolyók paradicsommal és friss bazsalikommal
-Füstös ízű tanyasi parasztsonka-tál
-Hálóban sült csongrádi szűzpecsenye
-Tárkonyos bárányérmék roséra sütve
-Magyaros sajt-kóstoló fatálon
Kevert saláták:
-Majonézes tojássaláta
-Görög pásztorsaláta
-Ananászos sonkasaláta
-Svéd gombasaláta
-Karaván sajtsaláta dióval
Desszertek:
-Mini tortaszeletek 5 ízben
-Egzotikus gyümölcssaláta
-Diós aranygaluska vaníliasodóval
-Tiramisu kehely
-Eperkupola
-Csokoládé trilógia
Gyümölcsök:
-Gyömölcs kosár
Kevert saláták:
-Péksütemények, kenyérfélék
ÁRA: 3.500.- Ft/fő