1. Hagyományos lakodalmi menüsor, (tálakban felszolgálva):

  • Újházy tyúkhúsleves benne főtt zöldségekkel és lúdgégetésztával
  • Vörösboros marhapörkölt és/vagy Alföldi birkapörkölt és/vagy Kakaspörkölt vajas galuskával és sós burgonyával, idény vegyes salátával
  • Holló-házi vegyes sült-ízelítő:
    • Sajttal és sonkával töltött pulykamell párizsiasan
    • Szezámmagos sült csirkecomb
    • Rántott sertésborda
    • Magyaros rablóhús nyárson sütve
    • Rántott gombafej
  • Köretek: petrezselymes vajas burgonya, rizi-bizi, vegyes befőtt, tartármártás
  • Menyasszonyi torta, Édes aprósütemények, Sajtos sós pogácsák (a megrendelő biztosítja)


Éjféli utáni éhségcsillapító svédasztalon:

  • Idény gyümölcstál
  • Megmaradt hideg sültek majonézes kevert salátákkal

 

Ár: 5.500.- Ft/fő

A menüár tartalmazza az ételeket komplett lebonyolítással, terembérlettel együtt
Az ár nem tartalmazza az ÁFA-t.
Extra költség: sátor, kitelepülés, italok, torta, dekoráció, székszoknya, zene, vőfély, stb.


2. Egyszerűsített lakodalmi menüsor, (tálakban felszolgálva):

  • Vőlegényfogó tárkonyos borjú raguleves, tejfölösen, citrommal
  • Esküvői vegyes sült ízelítő:
    • Joghurtos filézett csirkecomb
    • Fokhagymás mustáros sertéstarja
    • Pulykamell szelet párizsiasan
    • Búbos sertés szelet
    • Rántott karfiol és sajt
  • Köretek: petrezselymes burgonya, párolt rizs, tartármártás
  • Menyasszonyi torta, Édes aprósütemények, Sajtos sós pogácsák (a megrendelő biztosítja)

Ár: 4.500.- Ft/fő

Háry Hotel