Báli menük: 2.500.- Ft/fő-től

1. menü

  • Füstös ízű parasztsonka-carpaccio sárgadinnyegyöngyökkel
  • Kapros túróval töltött csirkemell rántva, tejszínes parajos metélttel
  • Gesztenyés palacsinta, csokoládészósszal

2. menü

  • Konyakos kacsamáj-terrin majonézes narancssalátával
  • Sörben sült bőrös malackaraj sült almával, párolt káposztával és hagymás törtburgonyával
  • Szilvás gombóc fahéjas vaníliaszósszal

3. menü

  • Bakonyi göngyölt csülök, tormával és póréhagymás burgonyasalátával
  • Bazsalikomos pulykamell-steak erdei gombamártással, feketeszederrel almás burgonyakrokettal
  • Tiramisu kehely

4. menü

  • Lazac rózsák citromos tonhal saláta ágyon, kaviáros kanapéval
  • Fonott szűzpecsenye falusi szárnyasmáj raguval, vegyes körettel
  • Fahéjas almával göngyölt palacsinta karamellszósszal

5. menü

  • Mozzarellával, sonkával és paradicsommal töltött csirkecomb zöld fűszerekkel pörgetett fokhagymás spagettivel
  • Fahéjas borbundában sült almakarikák erdei gyümölcsmártással

6. menü

  • Rozmaringos vaddisznópástétom zelleres burgonyasalátával és csipkeízzel
  • Kecskeméti barackos jércemellszeletek párolt szilvával és burgonyapürével
  • Chéf álom torta

7. menü

  • Brokkolivelővel töltött pulykamellrolád pirított magokkal hintve, ananászos jércesaláta-koktéllal
  • Pirított szűzérmék vargányagombával illatosított Oportó-mártással vajban párolt zöldkörettel és mazsolás rizzsel
  • Gyümölcsös túrótorta

8. menü

  • Konyakos kacsamájpürével töltött parajos pulykamelltekercs majonézes zöldséges rizssalátával
  • Ratatouille-val (francia lecsó) tálalt sertésbordák roston burgonya-lasagnával
  • Somlói galuska tejszínhabbal

9. menü

  • "Karaván" sajtsaláta almával és kukoricával keverve, olívás kéksajtmártással
  • Rácsosra sült pácolt kacsamell rózsaborsmártással, borban gőzölt körtével és hagymás törtburgonyával
  • Vargabéles vaníliás gyümölcsökkel

Háry Hotel