A menü: 2.700.- Ft/fő-től

Választható meleg ételek chafing-ben

  • Töltött palacsinta Jóasszony módon (tejszínes, sonkás, gombás, gyöngyhagymás ragu)
  • Pulykamell-medallion mézes-mustáros szószban, petrezselymes spagettivel
  • Temesvári csirkemell-ragu (tejszínes, kapros, gombás, zöldbabos ragu) párolt rizzsel
  • Filézett csirkecomb bakonyi gombamártással és vajas galuskával
  • Kofapecsenye (fokhagymás tejben pácolt pulykamell paprikás bundában) tört burgonyával
  • Budapest sertéstokány (kacsamáj, gomba, zöldborsó, lecsó) petrezselymes burgonyával
  • Hortobágyi húsos palacsinta
  • Bajor sörben sült csülök, hordós káposztaágyon, pékné burgonyával
  • Vörösboros marhapörkölt falusi tarhonyával és kovászos uborkával
  • Debreceni mini töltött káposzta tejföllel
  • Sóletbab füstölt csülökkel és főtt tojással
  • Fokhagymás rablóhúsok nyárson sütve, burgonyapürével
  • Tengeri halfilé sörtésztában sütve, sült burgonyával és tartármártással
  • Cukkinis-sajtos lasagne (vegetáriánus)
  • Mediterrán zöldségkarnevál fokhagymás tejszínes spagettivel (vegetáriánus)

Hideg ételek

  • Szezámmaggal sült csirkecomb
  • Pulykamell Kék Szalag módon
  • Hagymás pulykamáj
  • Mexikói chilis csirke szárnyak ropogósra sütve
  • Csabai kolbászos karaj
  • Fűszeres fasírtgolyók
  • Tatárhús piaci primőrökkel
  • Főtt füstölt sertéscsülök, csemege tormával
  • Rántott kelvirág
  • Magyaros sajt-ízelítő

Kevert saláták

  • Franciasaláta
  • Majonézes hagymás burgonyasaláta
  • Milánói spagetti-saláta reszelt sajttal
  • Joghurtos kerti vitaminsaláta kaporral ízesítve
  • Majonézes kukoricasaláta

Desszertek

  • Édes aprósütemények 5 ízben
  • Alföldi túrós derelye kajszilekvárral
  • Házi leveles rétes 3 ízben
  • Szilvás gombóc

Gyümölcs

  • Idény gyümölcstál

Kenyér

  • Péksütemények, kenyérfélék

B menü: 3.000.- Ft/fő-től

Választható meleg ételek chafing-ben

  • Pulykamell-érmék Hawai módon, vajas burgonyapürével
  • Baconba göngyölt csirkemell-filé Mascarpone-sajtmártással és parajos pennével
  • Fokhagymás libacomb grillhagymákkal és steakburgonyával
  • Borjúpaprikás juhtúrós kapros sztrapacskával
  • Libamájrizottó
  • Bükki aprópecsenye (lecsós, kolbászos, cukkinis, gombás pulykahús) kockaburgonyával
  • Görög fűszerezésű Gyros-tál, hasábburgonyával, tzatzikivel
  • Magyaros szűzérmék korongburgonyával
  • Bakonyi harcsapaprikás túrós csuszával
  • Eszterházy vadas marhasült, szalonnagombóccal
  • Borókás vadragu erdei gombákkal, szederrel és burgonyakrokettel
  • Mandulás brokkoli csőben sütve (vegetáriánus)
  • Francia lecsó (vegetáriánus)

Hideg ételek

  • Gödöllői töltött csirkecomb
  • Akácmézben érlelt gesztenyés pulykamell
  • Aszalt gyümölcsökkel töltött csirkemell párizsiasan
  • Hideg kacsamáj saját zsírjával és kerti zöldekkel
  • Füstölt lazac kaviáros tojással és citrommal
  • Mozzarella sajtgolyók paradicsommal és friss bazsalikommal
  • Füstös ízű tanyasi parasztsonka-tál
  • Hálóban sült csongrádi szűzpecsenye
  • Tárkonyos bárányérmék roséra sütve
  • Magyaros sajt-kóstoló fatálon

Kevert saláták

  • Majonézes tojássaláta
  • Görög pásztorsaláta
  • Ananászos sonkasaláta
  • Svéd gombasaláta
  • Karaván sajtsaláta dióval

Desszertek

  • Mini tortaszeletek 5 ízben
  • Egzotikus gyümölcssaláta
  • Diós aranygaluska vaníliasodóval
  • Tiramisu kehely

Gyümölcs

  • Gyümölcs kosár

Kenyér

  • Péksütemények, kenyérfélék

Háry Hotel