Cégünk a Hollogasztro Kft. a különleges és hagyományos rendezvények gasztronómiai lebonyolítására szakosodott rendezvényszervező társaság, amely előkelő helyet foglal el az igényes vendéglátás régiós palettáján. Teljes körű szolgáltatásunk –amelynek alap pillére a vendéglátás- minden esetben a legjobb ár-értékű egyedi megoldást biztosítja Önnek, és vendégei számára. Fő tevékenységi körünk mellett érdekeltek vagyunk a szállodaiparban, valamint különböző jellegű büfék üzemeltetésében és otthonosan mozgunk a fesztivál vendéglátás területén is.

Székhelyünk -1999. óta- a Kecskemét- Katonatelepi Holló Lakodalmas és Vendégház, amely 100 fős étteremmel, 200 fős rendezvény kerttel, valamint bázis főzőkonyhával rendelkezik, amely 2002 óta a HACCP kiépített rendszere alapján működik Braunitzer Zoltán konyhafőnök irányítása mellett.

Társ egységeink a 2009. márciusa óta általunk üzemeltetett Háry Hotel (www.hary.hu), ahol elsősorban szállodai szolgáltatásokat nyújtunk egyéni vendégeknek, csoportoknak, átutazó vendégeknek illetve komplett gasztronómiai lebonyolítással konferenciákat szervezünk cégek, társaságok, és intézmények részére.

Az utóbbi évek eredményei alapján regisztrálható, hogy a legnagyobb fejlődést, a speciális kreativitást és improvizációt igénylő kitelepüléses vendéglátásban (Catering) értük el. Parti Szerviz szolgálatunk folyamatosan gyűjti ebben a szegmensben a tapasztalatokat, hiszen minden külső helyszín más és más feladatot kíván, hiszen az egyszerű irodai vendéglátástól kezdve az erdő közepén megrendezett exkluzív sátras partin –ahol előtérbe kerül a látvány gasztronómia- a legigényesebb kihívásoknak is meg kell felelnünk vendégeinknek. A klasszikus éttermi és kitelepüléses vendéglátáson kívül vállalkozunk természetesen bálok, díszétkezések, borestek, állófogadások, sörfesztiválok, kerti bográcsos- vagy grill partik, ballagási ebédek, osztálytalálkozók, családi alkalmak, szendvics partik, gyermek zsúrok, koktél partik, sajtótájékoztatók vendéglátásának komplett lebonyolítására.

Az elkövetkező években is arra törekszünk, hogy a piaci helyzetünkhez alkalmazkodva szisztematikus ütemben a szolgáltatásainkat bővítsük, és ezáltal tovább erősítsük a pozíciónkat ebben a szektorban, és még stabilabbá tegyük cégünk működését és jövőjét.Küldetésünk


Célunk, hogy segítsünk Önnek a rendezvényét különleges ötletekkel, kiegészítő elemekkel és apró meglepetésekkel még színvonalasabbá, stílusosabbá tenni, s mindezt kombináljuk egyedi arculatú megjelenéssel, különleges ételekkel, italokkal, színekkel, és egyéb hangulatos dekorációs elemekkel.

Akik ebben segítenek

Cégünk, a kiválóan képzett, rutinos szakemberei révén minden szituációban azon munkálkodnak, hogy kielégítse megrendelőink egyszerűbb és speciális igényeit.
Forduljanak ezért bizalommal hozzánk, mert mi ránk mindig számíthat:

Holló Tibor ügyvezető igazgató +36 20 29 63 130
Holló Tiborné értékesítési menedzser +36 20 29 63 144
Arany Mariann szálloda vezető +36 20 311 75 65
Kele László rendezvény koordinátor +36 20 29 63 122
   


Mottónk

bármit, bárhol, bármikor...

Háry Hotel